Lämmitysjärjestelmät ja putkityöt, Teuva - Vaasa - Seinäjoki - Kurikka - Kauhajoki

LV –työt tehdään uudis- että saneerauskohteissa. Olemme ammattilaisia kiinteistöjen lämmityksessä ja jätevesijärjestelmien toteutuksessa. Öljypoltinpätevyys, KVV- ja IV -työnjohtaja luvat antaa valtuudet urakoida ja toteuttaa kiinteistön putkiurakoinnin alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Noudatamme SFS-EN ISO 9001 laatustandardia.

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmistä löytyy paljon vaihtoehtoja. Huollamme, korjaamme ja asennamme Suomessa hyväksi todettuja lämmitysratkaisuja. Lämpöpumput tuovat kesällä viilennystä ja talvella edullista lämpöä. mm. Lämpöässän ja Geopron sivuilta löydät mieleisesi lämmitysratkaisun.

Soita ja pyydä apua oikean lämpöpumpun valinnassa.

Maalämpö

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, ja on mahdollista asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle. Mikäli asennuskohteessa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, maalämpöpumpun asennus onnistuu vaivattomasti.

Maalämpöpumppu on hyvä valinta uudisrakennuskohteissa ja nostaa talosi arvoa. Maalämpö on kustannustehokas ja laskee kiinteistösi energiakuluja huomattavasti. Maalämpöjärjestelmään on helppo liittää myös muita lämmönlähteitä kuten aurinkolämpö.

Käyttövesi

Putkimies varmistaa sen että käyttövesijärjestelmä toimii katkoitta. Vesijohtojärjestelmät vaativat huoltoa ja korjausta. Putkiremontissa pääsääntöisesti uusitaan kaikki, kalusteita myöden. Putkiremontti nostaa aina kiinteistösi arvoa, ja se kannattaa suunnitella tarkoin.

Jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmät ja viemäröinti ovat osa toimivaa talotekniikkaa. Putket, yhteet, lattiakaivot, vesilukot ja tiivisteet LVI – alan ammattilaisen käsissä, tekee viemäröinnistä toimivan.

Minkä putkiremontin valitsetkin, me toteutamme. Toimialueemme on Teuva, Vaasa sekä Seinäjoki ja alueen muut kaupungit sekä kunnat.

Yhteystiedot

Perälän Putki Oy 
Porvarintie 18, 64700 Teuva
Y-tunnus: 0598812-6
peralanputki@gmail.com

Konttori

Puh. 06-2671534

Sami Simanen
Puh. 050-5166 010

Janne Raittila 
Puh. 050-5973 522

Avoinna ma-pe klo 8-17